Bemutatkozunk

 

Kedves Látogató!

Köszöntünk , az Island Rock Csepel Táncsport Egyesület honlapján.
Tekintsd meg bemutatkozó videónkat!

2013-ban, 4 fiatal, lelkes edzővel megalapítottuk az Island Rock Csepel TáncSport Egyesületet.

A név kiválasztásánál fontos volt számunkra, hogy ahol edzünk, élünk - a Csepel-sziget (island)  - is szerepeljen benne, hittünk abban, hogy versenyzőink, a budapesti és országos versenyeken túl, a nemzetközi eseményeken is képviselhetik majd Csepelt, Magyarországot.

Büszkén mondhatjuk el, hogy a cél megvalósítása sikerült, hiszen - utánpótlás versenyzőink tehetségének, kitartásának meg lett az eredménye, a Magyar TáncSport Szakszövetség (MTASZ) bajnokságain elért kiemelkedő eredményeik alapján, az elmúlt években több párosunknak, formációnknak is sikerült kvalifikációt szerezni, a világszövetség (WRRC) által szervezett versenyekre, ahol a világ legjobb táncosaival versenyezhettek.

Legeredményesebb versenyzőink, Világkupák, Európa Bajnokság döntősei, Magyar Bajnokok, Országos versenyek győztesei, döntősei.

(A kiemelkedő eredményeiket részletesen, a versenyekről készült videókat a Rólunk/versenyzőink menüpontban tekintheted meg.)

Célunk, hogy óvodás kortól  - felnőtt korig, hobbi szinttől - versenyzőig hozzászokjanak tanítványaink a rendszeres mozgáshoz, a kitartó munkához, élvezzék annak eredményét, megszeressék az akrobatikus rock and rollt, ezt a látványos, dinamikus táncot.
Jelenleg Csepelen 8 általános iskolában és 12 óvodában tartjuk foglalkozásainkat - a Kapcsolat menüpontban bővebb információkat is találhatsz.

Edzéseinken a legfontosabbnak tartjuk:

               - óvodásoknál, az akrobatikus rock & roll alapjait felhasználva, játékos, táncos gyakorlatokkal, koordinációs készség, ritmusérzék- és mozgáskoordináció fejlesztése;         

               - alsósokkal,  mozgáskultúra, együttmozgás, csapatmunka örömének alakítása, térlátás, tánctechnika fejlesztése, fellépéseken élményszerzés;

               - versenyzőknek,  területi, országos és világversenyeken tehetségük megmutatása - önbizalom, önkifejező készség, feladathoz való hozzáállás, fizikai állóképesség, kitartás fejlesztése;

Tanfolyamainkra  4 éves kortól bárki jelentkezhet, mindenkit szeretettel várunk, aki szereti a mozgást, a zenét és szeretne egy vidám, családias hangulatú közösség tagja lenni.

Edzőink,  még ma is aktív illetve sikeres versenyző múlttal, edzői szakképesítéssel rendelkeznek. 

Az egyesület elnöke és vezető edzője: Tramontini Péter

Ha szeretné, hogy gyermekét mi tanítsuk akrobatikus rock and roll-ozni, vagy ha kedvet érzel, hogy kipróbáld ezt a fantasztikus táncot, keress bennünket.

Örülünk, hogy meglátogattad honlapunkat - oldalaink böngészéséhez kellemes időtöltést kívánunk!